Op zoek naar een actief uitje? 3 musts om te doen!

fort-treffelijk-lasergamen, voor kinderen en volwassenen
Op zoek naar een actief uitje? 3 musts om te doen!

Op zoek naar een actief uitje? 3 musts om te doen!

We zitten steeds vaker en langer achter de computer, om over de telefoon met social media nog niet te spreken… Daarbij helpt een zomer met maar weinig zonnige dagen ook niet mee. Gelukkig hoeft het niet altijd mooi weer te zijn, om een leuke actieve dag te beleven! Is het voor jou en je vrienden ook hoog tijd voor een actief uitje? Organiseer een dagje weg in Noord-Holland en kom naar ons Fort Markenbinnen. Beweging, adrenaline en een hoop plezier zijn gegarandeerd!

1. Ben jij klaar voor een survival achter de vijandelijke linies?

Trek je stevige schoenen aan en neem kleding mee die vies mag worden, want je gaat op survival! Er is geen locatie geschikter voor een spannend actief uitje met vrienden, dan ons Fort Markenbinnen. Je bevindt je tussen de weilanden vol authentieke details uit de oorlog en komt terecht in een echte oorlogssituatie… Door een navigatiefout zijn jij en je vrienden per ongeluk achter de vijandelijke linies terecht gekomen. Om terug te keren naar het verzamelpunt waar jullie eigen troepen zich bevinden, moeten jullie hindernissen nemen en de vijand te slim af zijn. Gaat het jullie lukken om zonder kleerscheuren de overkant te bereiken?

2. Een actief uitje voor kids: onze interactieve GPS speurtocht

Helemaal van deze tijd is onze GPS speurtocht. Tijdens dit actieve uitje gaan jij en je vrienden met een tablet op pad. Het volledige Fort staat tot jullie beschikking en je zult moeten dwalen door verborgen gangen en spannende ruimtes. Het wordt dus goed zoeken naar aanwijzingen en wapens waarmee jullie de vijand kunnen uitschakelen! Door opdrachten te voltooien en raadsels op te lossen, krijgen jullie steeds meer informatie en munitie over jullie target. Maar, let goed op: de vijand is overal aanwezig en zal er niet voor terugdeinzen om jullie vroegtijdig uit te schakelen!

3. Lasergamen met je vrienden? Kom naar Fort Markenbinnen!

Wil jij een actief uitje met je vrienden organiseren en heb je altijd al eens willen lasergamen? Dan ben je op ons Fort Markenbinnen aan het goede adres! Ook voor wie al vaker een lasergame speelde, zorgt de entourage van het fort voor een spannende uitdaging. Hier speel je in een verhit lasergame-gevecht de invasie van Normandië na. Aanvallen!

Wil jij een actief uitje met vrienden organiseren op ons Fort of heb je vragen over bovenstaande activiteiten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next