Op zoek naar een vriendenuitje? 3 musts om te doen!

Op zoek naar een vriendenuitje? 3 musts om te doen!

Op zoek naar een vriendenuitje? 3 musts om te doen!

Stel je voor: je bent met je favoriete vriendengroep lekker een weekend weg. Jullie hebben een toffe accommodatie geboekt, alle gezelschapsspelletjes zijn ingepakt en er is groots boodschappen gedaan. Alleen de juiste activiteiten ontbreken nog! Een dagje weg is zo geregeld, maar wat doe je met zo’n groep naast lekker uit eten gaan en ergens goed borrelen? Organiseer een dagje weg in Noord-Holland en kom naar ons Fort Markenbinnen. Beweging, adrenaline, hilariteit en een hoop plezier zijn gegarandeerd! Wij zetten onze leuke uitjes met vrienden op een rij.

1. Beleef de ultieme quiz ervaring

Kunnen jij en je vrienden nooit genoeg krijgen van fun-facts en het maken van testjes en quizzen? Dan is onze ‘Pubquiz on Tour’ het perfecte uitje met vrienden! Op onze prachtige locatie in Fort Markenbinnen speel je een quiz, maar verken je tegelijk deze unieke locatie. Tijdens de pubquiz zal je opgedeeld worden in teams en neem je een tablet mee met de plattegrond van het fort. Ieder deel van het fort zal een andere categorie aan vragen hebben. Dan is het de taak aan jouw team om de meeste vragen goed te beantwoorden en op deze manier het spel te winnen! Zijn jullie klaar om je brein te laten ratelen én met behulp van goede teambuilding zo snel mogelijk de juiste antwoorden op te schrijven?

2. Ga op interactieve GPS speurtocht

Helemaal van nu: een GPS-speurtocht. Tijdens dit actieve vrienden uitje gaan jij en je vrienden met een tablet op pad. Het volledige Fort staat tot jullie beschikking en jullie zullen gaan dwalen door de vele verborgen gangen en spannende ruimtes die ons fort rijk is. Jullie taak? Heel goed zoeken naar aanwijzingen en wapens waarmee jullie de vijand, het target, kunnen uitschakelen. Door een aantal opdrachten te voltooien en raadsels op te lossen, krijgen jullie steeds meer informatie en munitie over het target dat jullie gaan aanpakken. Maar vijandige ogen en oren zijn overal aanwezig en zullen hun uiterste best doen om jullie vroegtijdig uit te schakelen. Zo wordt het een race tegen de klok!

3. De ultieme vriendenactiviteit: lasergamen!

Lasergamen is een van die klassiekers die nooit oud wordt. Wil jij een actief uitje met je vriendenorganiseren en heb je altijd al eens willen lasergamen? Dan ben je op ons Fort Markenbinnen aan het goede adres! Lasergamen in regio Zaandam, is de ultieme vriendenactiviteit vol spanning, hilariteit en adrenaline. Jullie komen hoe dan ook vol energie uit dit spel – perfect om daarna met de hele club de stad in te duiken. Ook voor wie al vaker een lasergame speelde, zorgt de entourage van het fort voor een spannende uitdaging. Je speelt bij ons namelijk in een verhit lasergame-gevecht de invasie van Normandië na. Aanvallen!

Wil jij een actief en gezellig uitje met vrienden organiseren op ons Fort en heb je vragen over bovenstaande activiteiten, of ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next